| |
Super administratorius

Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07 |
| Parašyta 21-11-2009 19:55 |
|
|
esu bandes ir apvalu ir kampuotai uzgalasta, man asmeniskai daug paprasciau su kampuotu. Cia aisku kaip kam, as pvz unguriui lauzau stubura, tai man aktualu, kad kukano adata butu kampuota.
|
|
|
| |
Narys
Super medžiotojas

Vieta: Utena
Įstojęs: 23.10.08 |
| Parašyta 21-11-2009 20:28 |
|
|
|
Cirkulas parašė:
esu bandes ir apvalu ir kampuotai uzgalasta, man asmeniskai daug paprasciau su kampuotu. Cia aisku kaip kam, as pvz unguriui lauzau stubura, tai man aktualu, kad kukano adata butu kampuota.
Ai nu jo, kai lauzyt stubura, tai pasiteisint turetu trikampis, as galvojau, kad sausgysle trauki, ta kur prie pat stuburo- patogiausia rast per analine 
Ungurys lieka gyvas ,( jai nepazeidi stuburo suvio metu), bet nejuda 

Redaguotas robertuxx 21-11-2009 20:29 |
|
| |
Narys
Pradedantysis medžiotojas

Vieta: Vilnius, Utena, Rokiskis
Įstojęs: 24.02.08 |
| Parašyta 25-11-2009 21:25 |
|
|
|
Gal kas turit orginalu kajuko kukana? galit gal ideti foto nufotkine su kokiu kitu daigtu kad matyti matmenis? |
|
| |
Narys

Vieta: Panevėžys
Įstojęs: 07.10.09 |
| Parašyta 08-02-2010 09:06 |
|
|
Na pasirodysiu ir as savo kukana...
Si pasidariau is 8mm diametro nerudyjancio plieno strypo, 6mm troselio dengto PVC (diametras jau su padengimu), savarzos is senuku, karabino, D kilpa is siuvimo reikmenu (irgi nerudyja), kilpos laikikli pats pasiuvau is fotoaparato ideklo dirzelio (nebereikalingas buvo) ir auksto slegio slangute.
Strype isgreziau skyle ir trosa uzpresavau hidrauliniu presu (tokius turi praktiskai visos auto dirbtuves), trosa istraukti besancu. Trosa deduosi per peti, man patogiausia. Buvau pasidares per juosmeni , tai maskatuojasi zuvis tarp koju ir nepatogu su trumpu trosu zuvi smeigti. Beje adata puikiai laikosi toj slangutej, per stipriai ikisus kelis kartus teko su alkune isiremus lupti laukan adata.
Viskas eina tik geryn.
Cebudukas prisegtu paveiksliuku:

Redaguotas Cebudukas 08-02-2010 09:08 |
|
| |
Narys

| Parašyta 08-02-2010 09:09 |
|
|
1
Viskas eina tik geryn.
 |
|
| |
Narys

| Parašyta 08-02-2010 09:10 |
|
|
2
Viskas eina tik geryn.
 |
|
| |
Narys

| Parašyta 08-02-2010 09:10 |
|
|
3
Viskas eina tik geryn.
 |
|
| |
Narys

| Parašyta 08-02-2010 09:11 |
|
|
4
Viskas eina tik geryn.
 |
|
| |
Narys

| Parašyta 08-02-2010 09:11 |
|
|
5
Viskas eina tik geryn.
 |
|
| |
Narys

| Parašyta 08-02-2010 09:12 |
|
|
6
Viskas eina tik geryn.
 |
|
| |
Narys

| Parašyta 08-02-2010 09:20 |
|
|
Na, dar idedu pirktini Omerio kukana, pirkau per interneta tai pasirode, kad bus patogus, bet dabar manau liksiu prie savadarbio. Adata fiksuojasi taip pat kaip ir slangutej del trinties. Na gal kam kils geru minciu gaminantis sau kukanus.
Matau tokius pliusus:
1. Adata pritvirtinta per viduri, tai zuvis nenusiners.
2. Atsegus karabina lengva nupurtiti zuvi.
3. Labai lengvai is vieno komplekto galima padaryti 2 kukanus.
Minusai:
1. Zuvis maskatuosis klyne.
2. Nepatogu dirbti trumpu troseliu arba adata reikia per nugara perimti i kita ranka ir perverus zuvi vel grazinti.
Viskas eina tik geryn.
 |
|
| |
Narys

| Parašyta 08-02-2010 09:20 |
|
|
1
Viskas eina tik geryn.
 |
|
| |
Narys

| Parašyta 08-02-2010 09:21 |
|
|
2
Viskas eina tik geryn.
 |
|
| |
Narys

| Parašyta 08-02-2010 09:21 |
|
|
3
Viskas eina tik geryn.
 |
|
| |
Narys
Super medžiotojas

Vieta: Klaipėda
Įstojęs: 23.10.08 |
| Parašyta 08-02-2010 13:49 |
|
|
Pirmas variantas geras... tik tas troselis nuo laiko surudys... Jei neizoliavai su kokiu hermetiku galu.. Nes kai savo dariau abu galus uzhermetinau ,bet per viena vistiek prabego, ir rudyja... bet cia dzin... aprudys, bet dar kokiu 5m laikys  |
|
|
| |
Narys

| Parašyta 08-02-2010 14:24 |
|
|
ErikaZ parašė:
Pirmas variantas geras... tik tas troselis nuo laiko surudys... Jei neizoliavai su kokiu hermetiku galu.. Nes kai savo dariau abu galus uzhermetinau ,bet per viena vistiek prabego, ir rudyja... bet cia dzin... aprudys, bet dar kokiu 5m laikys 
Tai ten nuotraukose matosi, kad viduj jau truputi rudys pagavo, cia per visa praeita sezona, bet tai tik estetini vaizda gadina, o funkcijas atlieka puikiai. Del hermetiko mintis man ir buvo atejusi i galva, deja paveluotai, tai vat kiti kas skaitot nepamirskit galu uzsandarinti. Ir as sekanciam modeliui sia klaida tikrai istaisysiu.
Viskas eina tik geryn. |
|
| |
Narys

Vieta: Varėna - Vilnius
Įstojęs: 01.03.08 |
| Parašyta 08-02-2010 21:20 |
|
|
Cebudukas parašė:
ErikaZ parašė:
Pirmas variantas geras... tik tas troselis nuo laiko surudys... Jei neizoliavai su kokiu hermetiku galu.. Nes kai savo dariau abu galus uzhermetinau ,bet per viena vistiek prabego, ir rudyja... bet cia dzin... aprudys, bet dar kokiu 5m laikys 
Tai ten nuotraukose matosi, kad viduj jau truputi rudys pagavo, cia per visa praeita sezona, bet tai tik estetini vaizda gadina, o funkcijas atlieka puikiai. Del hermetiko mintis man ir buvo atejusi i galva, deja paveluotai, tai vat kiti kas skaitot nepamirskit galu uzsandarinti. Ir as sekanciam modeliui sia klaida tikrai istaisysiu.
Turiu patarima. Toki pat varianta ir as buvau pasidares, ir man tos pacios bedos buvo, kad ir hermetiko uzvarai daug laiko nereikia ir vel prasirezus nuo lydekos dantu pribegdavo vandens ir pradedavo rudyt Tada paklausiau Tautviuko patarimo ir panaudojau nedengta troseli, visa praejusi sezona atmedziojau ir jokiu proplemu, nebematau Ant troselio nera nė rudeles |
|
|
| |
Narys

Vieta: Biržai
Įstojęs: 18.08.09 |
| Parašyta 09-02-2010 08:34 |
|
|
|
Cebudukas parašė:
Si pasidariau is 8mm diametro nerudyjancio plieno strypo, 6mm troselio dengto PVC (diametras jau su padengimu), savarzos is senuku, karabino, D kilpa is siuvimo reikmenu (irgi nerudyja), kilpos laikikli pats pasiuvau is fotoaparato ideklo dirzelio (nebereikalingas buvo) ir auksto slegio slangute.
Strype isgreziau skyle ir trosa uzpresavau hidrauliniu presu (tokius turi praktiskai visos auto dirbtuves), trosa istraukti besancu. Trosa deduosi per peti, man patogiausia. Buvau pasidares per juosmeni , tai maskatuojasi zuvis tarp koju ir nepatogu su trumpu trosu zuvi smeigti. Beje adata puikiai laikosi toj slangutej, per stipriai ikisus kelis kartus teko su alkune isiremus lupti laukan adata.
as irgi panasu susikonstravau,tik dar neisbandziau,skiriasi tik tuom ,kad vietoj guminio vamzdelio dejau karabina,adata gale suplojau,padariau skilute ,kad susekti su karabinu,gala nusmailinau.Buvau uzsidejas ir gumini vamzdeli,bet man pasirode per sudetinga kai strypa reikia istraukt,reikia naudot daug jegos,karabina atsegti nuo adatos paprasciau.Galvoju minusai gali buti tik tokie,kad kai reiks su pirstine segioti,gali but sunkoka sugraibyt,bet paziuresim pavasari ,o del surudijusio troselio nesuku galvos,nes savikaina tai juokinga ,galiu ji pasikeist kai surudys . |
|
|
| |
Narys

Vieta: Karmelava
Įstojęs: 31.07.09 |
| Parašyta 09-02-2010 09:46 |
|
|
mikas parašė:
Cebudukas parašė:
as irgi panasu susikonstravau,tik dar neisbandziau,skiriasi tik tuom ,kad vietoj guminio vamzdelio dejau karabina,adata gale suplojau,padariau skilute ,kad susekti su karabinu,gala nusmailinau.Buvau uzsidejas ir gumini vamzdeli,bet man pasirode per sudetinga kai strypa reikia istraukt,reikia naudot daug jegos,karabina atsegti nuo adatos paprasciau.Galvoju minusai gali buti tik tokie,kad kai reiks su pirstine segioti,gali but sunkoka sugraibyt,bet paziuresim pavasari  ,o del surudijusio troselio nesuku galvos,nes savikaina tai juokinga  ,galiu ji pasikeist kai surudys .
Jo su uzsegimu bus problemu, to labei pas mane karabiniukas issimale ir atsisege, buvau uzkabines sake tai pameciau ir dar didziause blogibe tokio varianto tai kad kostiuma draskis uzgalastas galas
|
|
|
| |
Narys

Vieta: Biržai
Įstojęs: 18.08.09 |
| Parašyta 09-02-2010 09:52 |
|
|
alex parašė:
mikas parašė:
Cebudukas parašė:
as irgi panasu susikonstravau,tik dar neisbandziau,skiriasi tik tuom ,kad vietoj guminio vamzdelio dejau karabina,adata gale suplojau,padariau skilute ,kad susekti su karabinu,gala nusmailinau.Buvau uzsidejas ir gumini vamzdeli,bet man pasirode per sudetinga kai strypa reikia istraukt,reikia naudot daug jegos,karabina atsegti nuo adatos paprasciau.Galvoju minusai gali buti tik tokie,kad kai reiks su pirstine segioti,gali but sunkoka sugraibyt,bet paziuresim pavasari  ,o del surudijusio troselio nesuku galvos,nes savikaina tai juokinga  ,galiu ji pasikeist kai surudys .
Jo su uzsegimu bus problemu, to labei pas mane karabiniukas issimale ir atsisege, buvau uzkabines sake tai pameciau  ir dar didziause blogibe tokio varianto tai kad kostiuma draskis uzgalastas galas 
Galvoju kukana prisitaisyt kaipnors prie savo svoriu sistemos(stilius beuchat),kad adatos galas nesitrintu i kostiuma.Zesiu viska pavasari kai pradesiu medziot,reiks tobulint jai bus nepatogumu  |
|
|