TITULINIS FORUMAS STRAIPSNIAI NUOTRAUKŲ GALERIJA VIDEO GALERIJA ŽUVŲ 15-TUKAS
Rugsėjo 09 2010 11:10:00   
Navigacija
Klubo atributika
Saugomi ežerai
Siuntimai
Web nuorodos
Duk
Paieška
Kontaktai
Puslapio administracija
Klubo administracija
Forumo temos
Naujausios temos
Sloga
Mūsų šautuvo pristatymas
Žieminė PM ekipiruotė
Deguonies balionėlis
Lastai PPS

Karščiausios temos
Patarkit dėl hidrok...[1420]
Nesąmonės, bet juok...[1326]
Matomumas[1265]
Medžioklių laimikiai[1195]
Kooperacija, išvykos[1175]

Vartotojų tinkle
Prisijungusių svečių: 6
Prisijungusių narių: storas33

Registruoti nariai: 738
Neaktyvūs nariai: 0
Naujausias narys: imbicilas
Paskutiniai straipsniai
Unguriai - paslaptin...
Eršketas
Narų ausų ir nosies ...
Pirmoji medžioklė jū...
Povandeninė medžiokl...
Populiariausi straipsniai
Retos ir nykstančios...
Povandeninė medžiokl...
Gaminam rūkyklą
Ką svarbu žinoti api...
Keletas įspūdingų Li...
Klubo rėmėjai
Reklama
Paskutiniai Komentarai
Dog
Oki poki Gyvatynas kazkoks razz
Žiūrėti

Dog
Malachius Ecka. Labai grazu clap
Žiūrėti

tutis
clap
Žiūrėti

aklas
Smagi foto ir laimikis thumbs up
Žiūrėti

KKK
Oj ziurovasclap
Žiūrėti

eckaa
nu gal ir liks siek tiek,bet neprizadurazz
Žiūrėti

Naujausi filmai
Spearfisher ... [16/11-09]
2009 sezono ... [19/10-09]
Šaudymas į t... [02/10-09]
Projektas iz... [29/07-09]
Samas [08/06-09]
Foto medžioklė [22/05-09]
Eiwio antras... [02/05-09]
Unguriu medz... [14/04-09]
Medziokle Vo... [23/03-09]
Pavojus po v... [22/03-09]
Medžioti draudžiama
vėgeles
gruodžio 15-sausio 15 d.
lydekas
vasario 1-balandžio 20 d.
sterkus
kovo 1-gegužės 20 d.
kiršlius
kovo 1-gegužės 15 d.
salačius
balandžio 1-gegužės 15 d.
žiobrius
gegužės 15- birželio 15 d.
otus
gegužės 1-liepos 31 d.
upėtakius
spalio 1-gruodžio 31 d.
sykus
spalio 1-gruodžio 31 d.

Medžioti galima čia...

Temos peržiūra
Klubas "NERIAM" 2007 | Pasidaryk pats | Ką galima sumeistrausti pačiam (PPS)
Puslapis 5 iš 12 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Cirkulas RE: Kukanas PPS
Super administratorius

Nario avataras

Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 21-11-2009 19:55
esu bandes ir apvalu ir kampuotai uzgalasta, man asmeniskai daug paprasciau su kampuotu. Cia aisku kaip kam, as pvz unguriui lauzau stubura, tai man aktualu, kad kukano adata butu kampuota.

robertuxx RE: Kukanas PPS
Narys

Super medžiotojas

Nario avataras

Vieta: Utena
Įstojęs: 23.10.08
Parašyta 21-11-2009 20:28
Cirkulas parašė:
esu bandes ir apvalu ir kampuotai uzgalasta, man asmeniskai daug paprasciau su kampuotu. Cia aisku kaip kam, as pvz unguriui lauzau stubura, tai man aktualu, kad kukano adata butu kampuota.

Ai nu jo, kai lauzyt stubura, tai pasiteisint turetu trikampis, as galvojau, kad sausgysle trauki, ta kur prie pat stuburo- patogiausia rast per analine wink
Ungurys lieka gyvas ,( jai nepazeidi stuburo suvio metu), bet nejuda wink

Redaguotas robertuxx 21-11-2009 20:29
http://robis.aha.lt
Tautviukas RE: Kukanas PPS
Narys

Pradedantysis medžiotojas

Nario avataras

Vieta: Vilnius, Utena, Rokiskis
Įstojęs: 24.02.08
Parašyta 25-11-2009 21:25
Gal kas turit orginalu kajuko kukana? galit gal ideti foto nufotkine su kokiu kitu daigtu kad matyti matmenis?
1 1 1 1
Cebudukas RE: Kukanas PPS
Narys

Nario avataras

Vieta: Panevėžys
Įstojęs: 07.10.09
Parašyta 08-02-2010 09:06
Na pasirodysiu ir as savo kukana...
Si pasidariau is 8mm diametro nerudyjancio plieno strypo, 6mm troselio dengto PVC (diametras jau su padengimu), savarzos is senuku, karabino, D kilpa is siuvimo reikmenu (irgi nerudyja), kilpos laikikli pats pasiuvau is fotoaparato ideklo dirzelio (nebereikalingas buvo) ir auksto slegio slangute.

Strype isgreziau skyle ir trosa uzpresavau hidrauliniu presu (tokius turi praktiskai visos auto dirbtuves), trosa istraukti besancu. Trosa deduosi per peti, man patogiausia. Buvau pasidares per juosmeni , tai maskatuojasi zuvis tarp koju ir nepatogu su trumpu trosu zuvi smeigti. Beje adata puikiai laikosi toj slangutej, per stipriai ikisus kelis kartus teko su alkune isiremus lupti laukan adata.

Viskas eina tik geryn.
Cebudukas prisegtu paveiksliuku:

Redaguotas Cebudukas 08-02-2010 09:08
---
Narys

Nario avataras

Parašyta 08-02-2010 09:09
1

Viskas eina tik geryn.

---
Narys

Nario avataras

Parašyta 08-02-2010 09:10
2

Viskas eina tik geryn.

---
Narys

Nario avataras

Parašyta 08-02-2010 09:10
3

Viskas eina tik geryn.

---
Narys

Nario avataras

Parašyta 08-02-2010 09:11
4

Viskas eina tik geryn.

---
Narys

Nario avataras

Parašyta 08-02-2010 09:11
5

Viskas eina tik geryn.

---
Narys

Nario avataras

Parašyta 08-02-2010 09:12
6

Viskas eina tik geryn.

---
Narys

Nario avataras

Parašyta 08-02-2010 09:20
Na, dar idedu pirktini Omerio kukana, pirkau per interneta tai pasirode, kad bus patogus, bet dabar manau liksiu prie savadarbio. Adata fiksuojasi taip pat kaip ir slangutej del trinties. Na gal kam kils geru minciu gaminantis sau kukanus.

Matau tokius pliusus:
1. Adata pritvirtinta per viduri, tai zuvis nenusiners.
2. Atsegus karabina lengva nupurtiti zuvi.
3. Labai lengvai is vieno komplekto galima padaryti 2 kukanus.

Minusai:
1. Zuvis maskatuosis klyne.
2. Nepatogu dirbti trumpu troseliu arba adata reikia per nugara perimti i kita ranka ir perverus zuvi vel grazinti.

Viskas eina tik geryn.

---
Narys

Nario avataras

Parašyta 08-02-2010 09:20
1

Viskas eina tik geryn.

---
Narys

Nario avataras

Parašyta 08-02-2010 09:21
2

Viskas eina tik geryn.

---
Narys

Nario avataras

Parašyta 08-02-2010 09:21
3

Viskas eina tik geryn.

---
ErikaZ RE: Kukanas PPS
Narys

Super medžiotojas

Nario avataras

Vieta: Klaipėda
Įstojęs: 23.10.08
Parašyta 08-02-2010 13:49
Pirmas variantas geras... tik tas troselis nuo laiko surudys... Jei neizoliavai su kokiu hermetiku galu.. Nes kai savo dariau abu galus uzhermetinau ,bet per viena vistiek prabego, ir rudyja... bet cia dzin... aprudys, bet dar kokiu 5m laikys Loughing out Loud
Narys

Nario avataras

Parašyta 08-02-2010 14:24
ErikaZ parašė:
Pirmas variantas geras... tik tas troselis nuo laiko surudys... Jei neizoliavai su kokiu hermetiku galu.. Nes kai savo dariau abu galus uzhermetinau ,bet per viena vistiek prabego, ir rudyja... bet cia dzin... aprudys, bet dar kokiu 5m laikys Loughing out Loud

Tai ten nuotraukose matosi, kad viduj jau truputi rudys pagavo, cia per visa praeita sezona, bet tai tik estetini vaizda gadina, o funkcijas atlieka puikiai. Del hermetiko mintis man ir buvo atejusi i galva, deja paveluotai, tai vat kiti kas skaitot nepamirskit galu uzsandarinti. Ir as sekanciam modeliui sia klaida tikrai istaisysiu.

Viskas eina tik geryn.
---
ribokas RE: Kukanas PPS
Narys

Nario avataras

Vieta: Varėna - Vilnius
Įstojęs: 01.03.08
Parašyta 08-02-2010 21:20
Cebudukas parašė:
ErikaZ parašė:

Tai ten nuotraukose matosi, kad viduj jau truputi rudys pagavo, cia per visa praeita sezona, bet tai tik estetini vaizda gadina, o funkcijas atlieka puikiai. Del hermetiko mintis man ir buvo atejusi i galva, deja paveluotai, tai vat kiti kas skaitot nepamirskit galu uzsandarinti. Ir as sekanciam modeliui sia klaida tikrai istaisysiu.

Turiu patarima. Toki pat varianta ir as buvau pasidares, ir man tos pacios bedos buvo, kad ir hermetiko uzvarai daug laiko nereikia ir vel prasirezus nuo lydekos dantu pribegdavo vandens ir pradedavo rudythelpless Tada paklausiau Tautviuko patarimoAcius! ir panaudojau nedengta troseli, visa praejusi sezona atmedziojau ir jokiu proplemu, nebematauthumbs upAnt troselio nera nė rudelesOki poki
mikas RE: Kukanas PPS
Narys

Vieta: Biržai
Įstojęs: 18.08.09
Parašyta 09-02-2010 08:34
Cebudukas parašė:
Si pasidariau is 8mm diametro nerudyjancio plieno strypo, 6mm troselio dengto PVC (diametras jau su padengimu), savarzos is senuku, karabino, D kilpa is siuvimo reikmenu (irgi nerudyja), kilpos laikikli pats pasiuvau is fotoaparato ideklo dirzelio (nebereikalingas buvo) ir auksto slegio slangute.

Strype isgreziau skyle ir trosa uzpresavau hidrauliniu presu (tokius turi praktiskai visos auto dirbtuves), trosa istraukti besancu. Trosa deduosi per peti, man patogiausia. Buvau pasidares per juosmeni , tai maskatuojasi zuvis tarp koju ir nepatogu su trumpu trosu zuvi smeigti. Beje adata puikiai laikosi toj slangutej, per stipriai ikisus kelis kartus teko su alkune isiremus lupti laukan adata.

as irgi panasu susikonstravau,tik dar neisbandziau,skiriasi tik tuom ,kad vietoj guminio vamzdelio dejau karabina,adata gale suplojau,padariau skilute ,kad susekti su karabinu,gala nusmailinau.Buvau uzsidejas ir gumini vamzdeli,bet man pasirode per sudetinga kai strypa reikia istraukt,reikia naudot daug jegos,karabina atsegti nuo adatos paprasciau.Galvoju minusai gali buti tik tokie,kad kai reiks su pirstine segioti,gali but sunkoka sugraibyt,bet paziuresim pavasari happy ,o del surudijusio troselio nesuku galvos,nes savikaina tai juokinga razz,galiu ji pasikeist kai surudys .
alex RE: Kukanas PPS
Narys

Nario avataras

Vieta: Karmelava
Įstojęs: 31.07.09
Parašyta 09-02-2010 09:46
mikas parašė:
Cebudukas parašė:

as irgi panasu susikonstravau,tik dar neisbandziau,skiriasi tik tuom ,kad vietoj guminio vamzdelio dejau karabina,adata gale suplojau,padariau skilute ,kad susekti su karabinu,gala nusmailinau.Buvau uzsidejas ir gumini vamzdeli,bet man pasirode per sudetinga kai strypa reikia istraukt,reikia naudot daug jegos,karabina atsegti nuo adatos paprasciau.Galvoju minusai gali buti tik tokie,kad kai reiks su pirstine segioti,gali but sunkoka sugraibyt,bet paziuresim pavasari happy ,o del surudijusio troselio nesuku galvos,nes savikaina tai juokinga razz,galiu ji pasikeist kai surudys .

Jo su uzsegimu bus problemu, to labei pas mane karabiniukas issimale ir atsisege, buvau uzkabines sake tai pameciausad ir dar didziause blogibe tokio varianto tai kad kostiuma draskis uzgalastas galashelpless

mikas RE: Kukanas PPS
Narys

Vieta: Biržai
Įstojęs: 18.08.09
Parašyta 09-02-2010 09:52
alex parašė:
mikas parašė:
Cebudukas parašė:

Jo su uzsegimu bus problemu, to labei pas mane karabiniukas issimale ir atsisege, buvau uzkabines sake tai pameciausad ir dar didziause blogibe tokio varianto tai kad kostiuma draskis uzgalastas galashelpless

Galvoju kukana prisitaisyt kaipnors prie savo svoriu sistemos(stilius beuchat),kad adatos galas nesitrintu i kostiuma.Zesiu viska pavasari kai pradesiu medziot,reiks tobulint jai bus nepatogumu rolleyes
Puslapis 5 iš 12 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Nario vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruokis

Pamiršai slaptažodį?
Paprašyk naujo
Atsitikitinis vaizdelis
Lydeka 9 kg
Lydeka 9 kg
Laimikiai
Varžybų kalendorius 2010
Šaukykla
Jei norite rašyti žinutes, turite prisijungti.

Alone Wolf  
rugsėjo 09 2010
@Zulik: - Labas, būtinai reikia Sokiai pokiai

KKK  
rugsėjo 09 2010
@eckaa: - nu tu ir pavaraiLoughing out Loud Keisk nika i Trichomonarazz

eckaa  
rugsėjo 09 2010
@KKK: - taip,taip nuo triperio ane?Loughing out Loud

KKK  
rugsėjo 09 2010
@eckaa: - ui, vos neparasiau nuo ko Loughing out Loud

eckaa  
rugsėjo 09 2010
@Zulik: - nu cia irgi gerai,bet ziurint nuo ko?razz

Rodyti daugiau pranešimu
Naujausios nuotraukos
Kas ieško, tas ir randa!
Kas ieško, tas ir ra...
Tema užrakinta.rugsėjo 08 2010

Lydeka
Lydeka

pasliekauta :)
pasliekauta :)

Apklausa
As dažniausiai perkuosi įrangą:

Lietuvoje - parduotuvėse

Lietuvoje - per skelbimus

Užsienyje, dažnai keliauju

Užsienyje - internetu

Norėdamas balsuoti turite prisijungti.

Rezultatai
Komentarai : 0
Apklausų archyvas
Šiandien
Vardadieni švencia:

Gimimo dieną švencia
Matrix
Sveikiname!
Pasveikinkite asmeniškai
Rytdienos orai
Lietuvos žemėlapis
Skaitliukas
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai
© Povandeninės medžioklės klubas 2007-2010
Povandeninė žūklė - viskas apie tai!

Bet kokią informaciją kopijuoti yra griežtai draudžiama be administracijos sutikimo