| |
Narys
Medžiotojas
Pranešimai: 461
Vieta: Klaipeda
Įstojęs: 29.10.08 |
Parašyta 2009/05/23/ 21:12:08 |
|
|
robertuxx parašė:
Manau visa esme- kepimas
Praktiskai visada naudoju gilia keptuve ir i ja ipilu apie 1 cm aliejau (ne pakaitalo) ir beveik tiekpat vandens
Visa ta reikala gerai ikaitinu
ir jau marinuota zuvi isvoliojes miltuose (be kiausinio) noras nieks nedraudzia ir kiausinio naudot!
Dedu ir kepu, kepu, kepu ant mazos liepsnos ir pastoviai vartau
Bet visas tas reikalas koku 20-30 min vygsta po dangciu (atidengiu tik apvartymui)
Veliau, kaijau zuvis neva iskepusi (issitusinusi) atidengiu dangti ir duodu issigarint vandeniui
Cia turbut pati sio recepto "vinis" ir tiesa sakant kiekviena syki gaunasi vis kitaip- kartais apskrunda, kartais lieka sodri- na zodziu - bet visalaik super
katik kepiau zuvi pagal sita kepimo buda, tai gavosi misraine, zuvies gabalai isiro susigadinau ir nuotaika ir vakariene... vienu zodziu sudas...
Kartais reikia pailseti nuo nieko neveikimo |
|
| |
Narys
Pranešimai: 579
Vieta: Kaunas
Įstojęs: 12.06.08 |
Parašyta 2009/05/23/ 21:44:19 |
|
|
Gal kas duos kokį patarimą kaip lydekas jau pamarinuotas skaniau sode pasikepti,noriu kepti šašlikinėje |
|
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 3070
Vieta: Panevezys
Įstojęs: 23.10.08 |
Parašyta 2009/05/23/ 21:48:58 |
|
|
man asmeniskai lydekos neskanios.. jeigu jau parsivezu, tai vezu giminems.
gal kas zinot kaip karsi, lyna skaniai paruost? dabar saldytuve marinuojas ~4kg zuvelioku, tik kaip cia skaniau padarius, nes kiek karsiu iskepdavom kazkokie sausi gaudavosi. o i rukykla nezinau, jau isdarinejau per pilva, manau nebeapsimoka i ten gabenti zuvies.
Kiekvienas ginklas turi savo charakterį. Telieka padėti jam atsiskleisti. |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 635
Vieta: Utena
Įstojęs: 23.10.08 |
Parašyta 2009/05/23/ 22:06:53 |
|
|
niupriamas parašė:
robertuxx parašė:
Manau visa esme- kepimas
Praktiskai visada naudoju gilia keptuve ir i ja ipilu apie 1 cm aliejau (ne pakaitalo) ir beveik tiekpat vandens
Visa ta reikala gerai ikaitinu
ir jau marinuota zuvi isvoliojes miltuose (be kiausinio) noras nieks nedraudzia ir kiausinio naudot!
Dedu ir kepu, kepu, kepu ant mazos liepsnos ir pastoviai vartau
Bet visas tas reikalas koku 20-30 min vygsta po dangciu (atidengiu tik apvartymui)
Veliau, kaijau zuvis neva iskepusi (issitusinusi) atidengiu dangti ir duodu issigarint vandeniui
Cia turbut pati sio recepto "vinis" ir tiesa sakant kiekviena syki gaunasi vis kitaip- kartais apskrunda, kartais lieka sodri- na zodziu - bet visalaik super
katik kepiau zuvi pagal sita kepimo buda, tai gavosi misraine, zuvies gabalai isiro susigadinau ir nuotaika ir vakariene... vienu zodziu sudas...
Turbut kazka netaip padarei- as taip kepu zuvi jau bene apie 20m ir viskas ciki... eksperimtuoju tik su "preskais"
Galimas variantas, kad garinant vandeni nepadidinot liepsnos- (sorry- berots as to nepaminejau)
|
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 1236
Vieta: VNO
Įstojęs: 02.01.09 |
Parašyta 2009/05/23/ 22:16:02 |
|
|
tidai lyna labai skaniai gamina aukstaiciai turiu namie daug receptu pats pagal juos gaminausi pirstukus apsilaizysi nors man ir paprastai keptas ant sviesto su svogunais ir keciupu jis bene pats skaniausias is zuvu tik pries tai ismirkai piene kokia valandele tada dar paslakstai citrina ir gali dar baltame vyne siek tiek palaikyti .. jei kepsi ant groteliu i vidu idek papjaustes lasinuku ir bulviu bus ciki piki o visa dar majonezu patepk
costum 50cm 2/3 |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 1236
Vieta: VNO
Įstojęs: 02.01.09 |
Parašyta 2009/05/23/ 22:17:55 |
|
|
http://www.meniu.lt/news.php?strid=206779&id=208840
costum 50cm 2/3 |
|
| |
Super administratorius
Pranešimai: 2372
Vieta: Vilnius - Aachen
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2009/05/23/ 23:53:51 |
|
|
tidass parašė:
o i rukykla nezinau, jau isdarinejau per pilva, manau nebeapsimoka i ten gabenti zuvies.
Jeigu darai nepardavimui o sau, tai pabandyk isrukyti karsius isdarinetus per pilva - tikrai nepagailesi. Dazniausiai matom pardavime karsius perpjautus per nugara, nes tai geriau atrodo. O kai man Juodkrantei pasiule viena karta isrukyti karsius normaliai perpjautus, tai dabar visa laik stengiosiu taip daryti. Jie man ir paaiskino, kad taip daro vien del prekibines isvaizdos. Iseina ne toks sausas, labai sultingas, dar pabandyk pamarinuot su cesnakais, tai is vis pirstus prarysi. Skanaus. |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 3070
Vieta: Panevezys
Įstojęs: 23.10.08 |
Parašyta 2009/05/24/ 00:07:10 |
|
|
dekui uz patarimus jei rasiu rukykla panevezyje kur nors dali rukysiu, dali kepsiu.
Kiekvienas ginklas turi savo charakterį. Telieka padėti jam atsiskleisti. |
|
| |
Narys
Pradedantysis medžiotojas
Pranešimai: 199
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.03.09 |
Parašyta 2009/05/27/ 19:19:18 |
|
|
sveiki visi, gruzau as po medziokles, pasiseke keleta linu paimti ir nusprendziau kazka tokio ydomaus pasigaminti, radau receptuka ir padariau, veliau imesiu foto linuku, ir pasakysiu isties ar pavyko, o gamyba buvo is sito tinklapio http://www.patiekalai.lt/receptai-idarytas-lynas/1717/ |
|
| |
Narys
Pradedantysis medžiotojas
Pranešimai: 199
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.03.09 |
Parašyta 2009/05/27/ 19:19:30 |
|
|
http://www.patiekalai.lt/receptai-idarytas-lynas/1717/ |
|
| |
Narys
Varliukas
Pranešimai: 47
Vieta: Druskininkai-Vilnius
Įstojęs: 19.07.08 |
Parašyta 2009/05/27/ 19:30:21 |
|
|
Kaip jus ungurius rukinat? Koki marinata darot ir kiek laiko turi pastovet?
Nėra gerai - gerai ir blogai... |
|
| |
Super administratorius
Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2009/05/27/ 19:40:53 |
|
|
Mane spearfisheris pamoke, labai skanu:
jokiu marinavimu, jokiu prieskoniu - tik druska, pasudai gerai, nuplauni, pradziovini ir i rukykla
Video:
Youtube.com
Redaguotas Cirkulas 2009/05/27/ 19:44:22 |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 1236
Vieta: VNO
Įstojęs: 02.01.09 |
Parašyta 2009/05/28/ 11:02:14 |
|
|
galima ir su prieskoniais tikrai labai skaniai gaunasi plius rukant nekabinta lieka visos ungurio sultys kas duoda dar geresni efekta rukant pakabinta vistiesk jis pavarva ir netoli galvos esanti skaniausia vieta isdziuna dekit laurolapu galima jais patrynti truputi pipiriuko ir aisku itrynti pirma druska tik rukyti reikia nuemus gleives
costum 50cm 2/3 |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 3070
Vieta: Panevezys
Įstojęs: 23.10.08 |
Parašyta 2009/05/28/ 15:43:23 |
|
|
Cirkulas parašė:
Mane spearfisheris pamoke, labai skanu:
jokiu marinavimu, jokiu prieskoniu - tik druska, pasudai gerai, nuplauni, pradziovini ir i rukykla
kiek mazdaug laiko sudyti? dziovinti?
Kiekvienas ginklas turi savo charakterį. Telieka padėti jam atsiskleisti. |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 1236
Vieta: VNO
Įstojęs: 02.01.09 |
Parašyta 2009/05/28/ 18:53:09 |
|
|
as sudau 3 valandas bet geriausia jei ungurius turi kelis juos druska apiberti dar gyvus jei gyvi tada jie trinasi ir gleives nusivalo patys o tada dar susudai kada jau isdarineji ir jau laikai 3 val
costum 50cm 2/3 |
|
| |
Super administratorius
Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2009/05/28/ 19:07:09 |
|
|
skirmantas1
atsiunte i galerija, tai perkeliau jo foto cia,manau labai tiks. Atrodo super skaniai
Video:
Youtube.com
Cirkulas prisegtu paveiksliuku:
Redaguotas Cirkulas 2009/05/28/ 19:07:50 |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 1236
Vieta: VNO
Įstojęs: 02.01.09 |
Parašyta 2009/05/28/ 20:20:04 |
|
|
SKIRMA gana nervus gadynti
costum 50cm 2/3 |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 546
Vieta: Panevėžys
Įstojęs: 21.05.09 |
Parašyta 2009/05/29/ 00:06:43 |
|
|
Pabandykit kas aukšlių išsirūkyti, mažos žuvytės, darbo daug, bet skonis nepakartojamas. Tikras delikatesas prie alaus.
Redaguotas vikingas 2009/05/29/ 00:14:03 |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 546
Vieta: Panevėžys
Įstojęs: 21.05.09 |
Parašyta 2009/05/29/ 00:19:24 |
|
|
Čia mano rūkykla. Visą žuvį joje rūkau. Įpili į dėžę pjuvenų, uždedi ant jų groteles, ant grotelių žuvį, uždengi dangtį ir dedi ant laužo. Rūkymo laikas nuo žuvies dydžio priklauso (apie 10-15 min). Patogi vežiotis.
vikingas prisegtu paveiksliuku:
|
|
| |
Super administratorius
Pranešimai: 2372
Vieta: Vilnius - Aachen
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2009/05/29/ 00:22:14 |
|
|
Ar ne per daug pjuvenu? Uztenka gi daug maziau...Ar klistu? |
|