| |
Super administratorius
Pranešimai: 2372
Vieta: Vilnius - Aachen
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2008/11/22/ 12:17:11 |
|
|
Garbanius parašė:
Spearfisher parašė:
Turekit siek tiek kantrybes, tik siandien valgiau rukytus upetakius. Padariau tikrai nemazai foto. Ant dienu idesiu, viska paaiskinsiu.
P.S. Tarp kitko buvo nerealiai skanu
Pas mus krize tauta alkana o tu Dimka cia upetakiais mus erzini
Aha, kaip cia tai greitai reaguoji. O kad be manes visokiausius prizus ir zaidimus organizuoji. Stai jum upetekiai |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 2958
Vieta: Alytus 8 698 30924 -Rolandas
Įstojęs: 24.05.08 |
Parašyta 2008/11/22/ 12:24:50 |
|
|
Spearfisher parašė:
Aha, kaip cia tai greitai reaguoji. O kad be manes visokiausius prizus ir zaidimus organizuoji. Stai jum upetekiai
O zinai gaila, kad taves nebus butu smagu susipazint su rimtu vyru.
Redaguotas Spearfisher 2008/11/22/ 21:44:37 |
|
|
| |
Narys
Medžiotojas
Pranešimai: 472
Vieta: UK
Įstojęs: 26.06.08 |
Parašyta 2008/11/22/ 13:15:56 |
|
|
pameginau zuvi su kyviu uzmarinuoti, zinokit super gavosi kepta orkaitej |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 524
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 02.05.08 |
Parašyta 2008/11/22/ 16:51:40 |
|
|
tomka1980 parašė:
pameginau zuvi su kyviu uzmarinuoti, zinokit super gavosi kepta orkaitej truputi placiau jei gali. |
|
| |
Super administratorius
Pranešimai: 2372
Vieta: Vilnius - Aachen
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2008/11/22/ 21:45:43 |
|
|
Su kyviu? Prasom placiau |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 524
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 02.05.08 |
Parašyta 2009/02/14/ 22:52:18 |
|
|
Astunkojis.Gavau lauktuviu dideliu astunkoju,neradau receptu kaip gamynt tai teko galvot paciam.Paimi astunkoji ir verdi koki 30-50 min.Kai isverda nupili vandeni ir pasalini nuojo visas gleives kartu su ciuptuvais(darbas nelengvas)nupjauni kuna.Kai kojos jau buna svarios (astunkojo) jas supjaustai ir dedi i gilesne keptuve.tada dedi smulkinta cesnaka ir pakepi su astunkoju,kuo daugiau cesnako.Apkepus dedu prieskonius santamaria vidurzemio juros,dar pakepint ir ipilt raudono vino.Patroskint viska 5-10min ir skanaus.Skonis super.Tik negailekit cesnako |
|
| |
Super administratorius
Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2009/02/14/ 22:57:08 |
|
|
daug sio dalyko portugalijoje valgiau, kiek domejausi kaip jie ji gamina, tai pagrinde tusina dideliame puode, i ji primeta svoguno ir prieskoniu. Svogunai ir paskanina ir pagal juos jie sprendzia ar istuso jau, nes astunkojis vienodai kaip svogunas tunsa
Video:
Youtube.com
Redaguotas Cirkulas 2009/02/14/ 22:59:46 |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 524
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 02.05.08 |
Parašyta 2009/02/14/ 23:11:24 |
|
|
svoguna laiskais ar galvas pjaustit? |
|
| |
Narys
Medžiotojas
Pranešimai: 359
Vieta: Klaipeda
Įstojęs: 09.11.08 |
Parašyta 2009/02/14/ 23:15:30 |
|
|
Ar zinot, kad ka tik pagauta astuonkoji reikia stipriai vozti i zeme, i grindis ar dar kur nors kur kieta...kad ''atsipalaiduotu'' mesa, isversti jo galva i isore ? Viso sito daryti nereikia, jei jis buvo uzsaldytas. Ir nereikia jokios odos ir ciulptuvu lupti - bereikalingas darbas ir mesos ismetimas ir beje, kuo ji ilgiau verdi, tuo mesa darosi kietesne...
Redaguotas Armis 2009/02/14/ 23:27:27 |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 524
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 02.05.08 |
Parašyta 2009/02/14/ 23:32:42 |
|
|
tai ji snargliuota kept? |
|
| |
Narys
Medžiotojas
Pranešimai: 359
Vieta: Klaipeda
Įstojęs: 09.11.08 |
Parašyta 2009/02/14/ 23:37:35 |
|
|
marius parašė:
tai ji snargliuota kept?
Gerai isplauti reikia. Cia man italai pasakojo, kad jie net deda i skalbimo masina su juros vandeniu ir prasuka 5 minutes (nu cia jau per daug turetu buti nuvaziaves stogas ) |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 524
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 02.05.08 |
Parašyta 2009/02/14/ 23:41:30 |
|
|
tikiu kad i skalbenke deda ,nes nulupt tuos snarglius tai darbo ira. |
|
| |
Super administratorius
Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2009/02/14/ 23:52:56 |
|
|
marius parašė:
svoguna laiskais ar galvas pjaustit?
deda kumscio dydzio svoguno galva, nepjausto.
Video:
Youtube.com
Redaguotas Cirkulas 2009/02/15/ 00:09:14 |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 524
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 02.05.08 |
Parašyta 2009/02/15/ 01:58:54 |
|
|
taiva paskambinau zmogui i kruatia.paklause del lupimo astunkoju.Zmones nemaisykit astunkojo su kalmaru.Kuo ilgiau virsi astunkoji tuo mesa bus minkstese,kuo trumpiau virsit kalmara mesa bus minkstesne.(vietiniu patarimas)gal ir ira kitu nuomoniu nesiginciju.bet pats savo recepta isbandziau ir rekomenduoju |
|
| |
Super administratorius
Pranešimai: 2372
Vieta: Vilnius - Aachen
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2009/02/15/ 02:11:30 |
|
|
Siaip as irgi ne viena karta girdejau, kad astunkoji reikia ilgai virti |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 524
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 02.05.08 |
Parašyta 2009/02/15/ 03:28:45 |
|
|
Spearfisher parašė:
Siaip as irgi ne viena karta girdejau, kad astunkoji reikia ilgai virti bet skonistai*neutral
Redaguotas marius 2009/02/15/ 03:29:48 |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 524
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 02.05.08 |
Parašyta 2009/02/15/ 03:31:21 |
|
|
gal kas nauju ant lt receptu? |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 5195
Vieta: Elektrenai
Įstojęs: 04.12.08 |
Parašyta 2009/02/15/ 03:51:17 |
|
|
Nu as tik degustatorius uzkietejas
777 |
|
| |
Narys
Medžiotojas
Pranešimai: 472
Vieta: UK
Įstojęs: 26.06.08 |
Parašyta 2009/02/15/ 12:35:05 |
|
|
marius parašė:
tomka1980 parašė:
pameginau zuvi su kyviu uzmarinuoti, zinokit super gavosi kepta orkaitej truputi placiau jei gali.
ant kg zuvies 2-3 vnt kivio, juos sutarkuoju burokine tarka, kivius sumaisau su vegeta ir papilu dar juodu pipiru. istrinu zuvi visa mase ir pastatau marinuotis. marinuoju 2-4 valandas, tada zuvies kelias tiesiai i orkaite |
|
| |
Narys
Medžiotojas
Pranešimai: 359
Vieta: Klaipeda
Įstojęs: 09.11.08 |
Parašyta 2009/02/15/ 14:20:44 |
|
|
marius parašė:
taiva paskambinau zmogui i kruatia.paklause del lupimo astunkoju.Zmones nemaisykit astunkojo su kalmaru.Kuo ilgiau virsi astunkoji tuo mesa bus minkstese,kuo trumpiau virsit kalmara mesa bus minkstesne.(vietiniu patarimas) gal ir ira kitu nuomoniu nesiginciju.bet pats savo recepta isbandziau ir rekomenduoju
Ar tau tas kroatas nepatare pasigaminti patiekalo ''Iz pod peke'' ? Pamegink pavirti astuonkoji pusvalandi - nereiks Dirol'o pirkti... O vot jei ji ikisti i verdanti vandeni minutei ar keliom, o po to i orkaite pasauni, tai jau kitas reikalas. Siaip jei tau gerai gavosi, tai liuks ! Kiti zmones vien tik citrina isspaudzia ant supjaustyto SVIEZIO astuonkojo ir beveik iskart valgo. |
|