| |
Narys
Pranešimai: 784
Vieta: Varėna - Vilnius
Įstojęs: 01.03.08 |
Parašyta 2009/02/15/ 21:36:28 |
|
|
Na mano vienas is megstamiausiu patiekalu zuvis idaryta svogunais ir kepta folijojetik zinoma ji turi buti kuo sviezesne, tad dazniausiai ka nors palieku krante kurenti lauza ir ruosti kitka, o pats o paruosimas gan paprastas: reikia pripjaustyti nemazai svogunų ir juose priberti prieskoniu (as naudoju saldvos) bet cia zinoma pagal skoni ir gerai juos ismaisyti, tada pasimarinavusiais svogunais prikemsu pilna zuvies pilva, taip pat apdedu jais zuvies sonus todel zuvis netaip prilimpa prie folijos ir iviniota zuvi apkasu zarijose 15-20min. Laiką as ziuriu pagal zuvies didį. Svogunų negailiu todel kad iškepe jie gaunasi kaip garnyras pridedu jau paruosta usoriu
ribokas prisegtu paveiksliuku:
|
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 3070
Vieta: Panevezys
Įstojęs: 23.10.08 |
Parašyta 2009/02/15/ 22:08:48 |
|
|
skaniai atrodo reiks pabandyti
Kiekvienas ginklas turi savo charakterį. Telieka padėti jam atsiskleisti. |
|
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 635
Vieta: Utena
Įstojęs: 23.10.08 |
Parašyta 2009/02/15/ 22:29:41 |
|
|
ribokas parašė:
Na mano vienas is megstamiausiu patiekalu zuvis idaryta svogunais ir kepta folijoje tik zinoma ji turi buti kuo sviezesne, tad dazniausiai ka nors palieku krante kurenti lauza ir ruosti kitka, o pats o paruosimas gan paprastas: reikia pripjaustyti nemazai svogunų ir juose priberti prieskoniu (as naudoju saldvos) bet cia zinoma pagal skoni ir gerai juos ismaisyti, tada pasimarinavusiais svogunais prikemsu pilna zuvies pilva, taip pat apdedu jais zuvies sonus todel zuvis netaip prilimpa prie folijos ir iviniota zuvi apkasu zarijose 15-20min. Laiką as ziuriu pagal zuvies didį. Svogunų negailiu todel kad iškepe jie gaunasi kaip garnyras pridedu jau paruosta usoriu
Smalsu pasidare... kur usa paemei?
aisku jai nepaslaptis
|
|
| |
Narys
Medžiotojas
Pranešimai: 258
Vieta: Vilnius, Utena, Rokiskis
Įstojęs: 24.02.08 |
Parašyta 2009/02/16/ 15:25:18 |
|
|
Ten kur jis usa paeme tai yra dar ne vienas nemanau, kad taip lengvai atskleis savo plotus |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 1480
Vieta: Utena
Įstojęs: 14.07.08 |
Parašyta 2009/02/16/ 19:09:11 |
|
|
ribokas parašė:
Na mano vienas is megstamiausiu patiekalu zuvis idaryta svogunais ir kepta folijoje tik zinoma ji turi buti kuo sviezesne, tad dazniausiai ka nors palieku krante kurenti lauza ir ruosti kitka, o pats o paruosimas gan paprastas: reikia pripjaustyti nemazai svogunų ir juose priberti prieskoniu (as naudoju saldvos) bet cia zinoma pagal skoni ir gerai juos ismaisyti, tada pasimarinavusiais svogunais prikemsu pilna zuvies pilva, taip pat apdedu jais zuvies sonus todel zuvis netaip prilimpa prie folijos ir iviniota zuvi apkasu zarijose 15-20min. Laiką as ziuriu pagal zuvies didį. Svogunų negailiu todel kad iškepe jie gaunasi kaip garnyras pridedu jau paruosta usoriu
Šiandien šapalą gaminom pagal tavo receptą. Tik ne žarijose buvo keptas, o orkaitėje. Tai žinok gavosi liūks. Visi laimingi ir sotūs. |
|
| |
Narys
Pranešimai: 784
Vieta: Varėna - Vilnius
Įstojęs: 01.03.08 |
Parašyta 2009/02/16/ 20:49:47 |
|
|
Evaldai malonu girdet kad ir tau patiko sis receptaspats orkaiteje kept dar neesu bandes, bet jau matau teks tad negaliu pasakyt kaip ten gaunasi, bet va zarijose tai visi kas valge mano ruosta zuvi laizydavo pirstus ir paprastai jos trukdavo, nes likdavo tik kauliukai |
|
| |
Narys
Pranešimai: 784
Vieta: Varėna - Vilnius
Įstojęs: 01.03.08 |
Parašyta 2009/02/16/ 21:02:59 |
|
|
O gal kas turi daugiau receptu, kaip ruosti zuvi vadinamam autoklave???zveriena gaunasi liukso va zuvi jau nepamenu kada valges net recepto nepamenutik zinau kad gerai daryti jas is tokiu zuvu kaip karsiai (aisku is mazesniu, dideli skanus ir rukinti) juose daug asaku, o padarius konservas jos net nesijaucia |
|
| |
Narys
Medžiotojas
Pranešimai: 472
Vieta: UK
Įstojęs: 26.06.08 |
Parašyta 2009/02/16/ 22:16:44 |
|
|
ribokas parašė:
O gal kas turi daugiau receptu, kaip ruosti zuvi vadinamam autoklave???zveriena gaunasi liuks o va zuvi jau nepamenu kada valges net recepto nepamenu tik zinau kad gerai daryti jas is tokiu zuvu kaip karsiai (aisku is mazesniu, dideli skanus ir rukinti) juose daug asaku, o padarius konservas jos net nesijaucia
zuvis liuks irgi gaunasi taip vadinamam autoklave. seis metais mamukas pazadejo pridaryti daug, nes dar kaime yra tas aparatas uzivoliojas garaze. sia savaitele skambinsiu mamukui ir suzinosiu kas, kaip i kiek, o tada parasysiu cia |
|
| |
Super administratorius
Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2009/02/16/ 22:36:59 |
|
|
Va praejusi pavasari pirma karta valgiau, pleksnes keptas ant zariju. Super ne tas zodis...
Video:
Youtube.com
Cirkulas prisegtu paveiksliuku:
Redaguotas Cirkulas 2009/02/16/ 22:37:19 |
|
| |
Super administratorius
Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2009/02/16/ 22:45:51 |
|
|
va ir irodymas, kad visiems patiko...
Video:
Youtube.com
Cirkulas prisegtu paveiksliuku:
Redaguotas Cirkulas 2009/02/16/ 22:46:13 |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 2958
Vieta: Alytus 8 698 30924 -Rolandas
Įstojęs: 24.05.08 |
Parašyta 2009/02/17/ 12:40:25 |
|
|
ribokas parašė:
Na mano vienas is megstamiausiu patiekalu zuvis idaryta svogunais ir kepta folijoje tik zinoma ji turi buti kuo sviezesne, tad dazniausiai ka nors palieku krante kurenti lauza ir ruosti kitka, o pats o paruosimas gan paprastas: reikia pripjaustyti nemazai svogunų ir juose priberti prieskoniu (as naudoju saldvos) bet cia zinoma pagal skoni ir gerai juos ismaisyti, tada pasimarinavusiais svogunais prikemsu pilna zuvies pilva, taip pat apdedu jais zuvies sonus todel zuvis netaip prilimpa prie folijos ir iviniota zuvi apkasu zarijose 15-20min. Laiką as ziuriu pagal zuvies didį. Svogunų negailiu todel kad iškepe jie gaunasi kaip garnyras pridedu jau paruosta usoriu
Nu Ribokas vasara turesi mus pavaisinti tokiu skanestu
TRYS DALYKAI NIEKADA NEGRYŽTA : PALEISTA STRELĖ,IŠTARTAS ŽODIS IR PRAĖJUSI DIENA{G.E.DAUMERIS} |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 627
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 05.03.08 |
Parašyta 2009/02/17/ 15:44:30 |
|
|
Cirkulas parašė:
va ir irodymas, kad visiems patiko...
Jo, ir zuvis ir medziokle ir tusas buvo super |
|
| |
Narys
Varliukas
Pranešimai: 47
Vieta: Druskininkai-Vilnius
Įstojęs: 19.07.08 |
Parašyta 2009/02/17/ 17:51:39 |
|
|
EvaldasB parašė:
ribokas parašė:
Na mano vienas is megstamiausiu patiekalu zuvis idaryta svogunais ir kepta folijoje tik zinoma ji turi buti kuo sviezesne, tad dazniausiai ka nors palieku krante kurenti lauza ir ruosti kitka, o pats o paruosimas gan paprastas: reikia pripjaustyti nemazai svogunų ir juose priberti prieskoniu (as naudoju saldvos) bet cia zinoma pagal skoni ir gerai juos ismaisyti, tada pasimarinavusiais svogunais prikemsu pilna zuvies pilva, taip pat apdedu jais zuvies sonus todel zuvis netaip prilimpa prie folijos ir iviniota zuvi apkasu zarijose 15-20min. Laiką as ziuriu pagal zuvies didį. Svogunų negailiu todel kad iškepe jie gaunasi kaip garnyras pridedu jau paruosta usoriu
Šiandien šapalą gaminom pagal tavo receptą. Tik ne žarijose buvo keptas, o orkaitėje. Tai žinok gavosi liūks. Visi laimingi ir sotūs.
Orkitej as bandziau, tai skanu, bet zinok netaip gaunais kaip ant zarijose. Cia orkaitej ji slapia lieka tokia, svogunai nesukempa, o zarijose tikrai pabadykit. Skonis pasakiskas... |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 1480
Vieta: Utena
Įstojęs: 14.07.08 |
Parašyta 2009/02/17/ 18:19:50 |
|
|
Pabandysim būtinai. |
|
| |
Narys
Pradedantysis medžiotojas
Pranešimai: 185
Vieta: Alytus
Įstojęs: 26.12.08 |
Parašyta 2009/02/17/ 19:30:51 |
|
|
tai kada kepam
Jei nuskesi, namo negrizk. |
|
| |
Narys
Pranešimai: 1004
Vieta: Varėna
Įstojęs: 02.03.08 |
Parašyta 2009/02/17/ 19:55:59 |
|
|
Po varžybų.. |
|
| |
Narys
Pranešimai: 784
Vieta: Varėna - Vilnius
Įstojęs: 01.03.08 |
Parašyta 2009/02/18/ 09:13:41 |
|
|
ZELAS parašė:
tai kada kepam
Kantrybes zelai, kai tik ledai nutirps koki zuvelioka ir iskepsim as kepu is jusų alus |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 2958
Vieta: Alytus 8 698 30924 -Rolandas
Įstojęs: 24.05.08 |
Parašyta 2009/02/18/ 10:33:43 |
|
|
ribokas parašė:
ZELAS parašė:
tai kada kepam
Kantrybes zelai, kai tik ledai nutirps koki zuvelioka ir iskepsim as kepu is jusų alus
Sutarem tavo zuvis ir jos paruosimas musu alus as prisijungiu
TRYS DALYKAI NIEKADA NEGRYŽTA : PALEISTA STRELĖ,IŠTARTAS ŽODIS IR PRAĖJUSI DIENA{G.E.DAUMERIS} |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 666
Įstojęs: 27.03.08 |
Parašyta 2009/02/18/ 10:38:40 |
|
|
Ir manį nepamirškit
|
|
| |
Super administratorius
Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2009/03/02/ 23:20:57 |
|
|
Siandien isbandziau toki receptuka, cia viska dariau is akies ir sirdies, bet gavosi super:
Produktai:
Karpio file
Majonezas
Citrina
Zuvies prieskoniai (be druskos)
Druska
Sojos padazas
I 0.5 L majonezo supili prieskonius, druska, sojos padaza, ispausdi citrina.
Visa mase gerai ismaisai ir ispili ant file gabalo, tolygiai paskirstai, kad visas file pasidengtu. Padedi i saldytuva 24 h.
Kepimas
Ant kepimo skardos uzdedi groteles, pripildai kepimo lenta vandens, padedi marinuota file ir kepi 250 C 40 min. Pries tai nuo file nupili marinato pertekliu, bet palieki kiek lieka.
Gavosi tikrai labai skanu, as pats mieliau valgau rukyta, bet sis receptas man labai patiko.
Video:
Youtube.com
Cirkulas prisegtu paveiksliuku:
Redaguotas Cirkulas 2009/03/02/ 23:21:25 |
|