| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 2565
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.05.09 |
Parašyta 2011/09/01/ 10:30:01 |
|
|
neturiu namie laužavietės, bandysiu gal ale pusiau ant griliaus šiandien vakare kept...tik klausimas kaip man seksis namų sąlygom odą nulupinėt - į staktą vinį kalsiu gal Ir įdomiausia ar pavyks tai su šaldytu unguriu...ryt parašysiu
kai žiūri atsimerk - teisingumas aklas... |
|
| |
Narys
Pranešimai: 784
Vieta: Varėna - Vilnius
Įstojęs: 01.03.08 |
Parašyta 2011/09/01/ 10:33:35 |
|
|
aklas parašė:
neturiu namie laužavietės, bandysiu gal ale pusiau ant griliaus šiandien vakare kept...tik klausimas kaip man seksis namų sąlygom odą nulupinėt - į staktą vinį kalsiu gal Ir įdomiausia ar pavyks tai su šaldytu unguriu...ryt parašysiu
Vat, vat as ir ta pagalvojau. Kad galejo labai skanus buvo todel, kad sviezias buvo, o vat kaip su saldytu labai idomu ir man. Taip kad nieko nedelsdamas duok zinot, kaip ir kas, zinosiu ar traukt man is saldiklio
Redaguotas ribokas 2011/09/01/ 10:34:18 |
|
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 627
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 05.03.08 |
Parašyta 2011/09/01/ 15:23:16 |
|
|
Rokai, negadink staktos
Nebutina lupti taip kaip lupome mes su Andre. Atsargiai su astriu peiliu apipjauk oda. Su viena ranka laikyk uz galvos o su kita repliu pagalba lupk.
Ribokai, skonis nieko nesikeite del to ar jis is saldiklio ar sviezias. Isbandyta ne viena karta.
www.facebook.com/NasraiPovandeninesMedzioklesKlubas?ref=hl |
|
| |
Narys
Pranešimai: 579
Vieta: Kaunas
Įstojęs: 12.06.08 |
Parašyta 2011/09/01/ 20:06:28 |
|
|
Kažkaip norėtusi šeštadieni vėl jo pabandyti ir uošvienę pavaišinti,bet rašo,kad visa pirmos dienos žuvis eis globos namams Aišku visai negaila jei tikrai paklius vaikams |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 2565
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.05.09 |
Parašyta 2011/09/01/ 23:58:33 |
|
|
tamulis parašė:
Kažkaip norėtusi šeštadieni vėl jo pabandyti ir uošvienę pavaišinti,bet rašo,kad visa pirmos dienos žuvis eis globos namams Aišku visai negaila jei tikrai paklius vaikams
Šaldytą atsivežk, tikrai pavyks
kai žiūri atsimerk - teisingumas aklas... |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 2565
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.05.09 |
Parašyta 2011/09/02/ 00:24:21 |
|
|
Tai va, mano planas pavyko. Sakyčiau 9/10. Nes laužas ir dūmelis savo pliusą visada prideda, nėr ko čia daug norėt namų sąlygom. Nuo šaldyto ungurio labai sėkmingai nulupau odą su replikėm. Čia orkaitėje, "ant vėjelio", pradžioj 250 laipsnių, ant galo 160-160. PASTABA: kepant orkaitėj, apgalvokit dėl riebalų. Žiauriai laša. Mes kepėm ant grotelių, apačioj padėjom skardą, po kelių minučių degt tie riebalai pradėjo, pyliau vandens į skardą, pagelbėjo. Apskrudo rezultate tikrai gražiai, skonis geras - bet biški per drėgna dėl pilto vandens turbūt, todėl traškumo trūko. Vienintėlė užduotis ateičiai: pagalvot kaip su varvančiais riebalais susitvarkyt. Turit patarimų, pasidalinkit su visais skaitančiais
Skanaus
kai žiūri atsimerk - teisingumas aklas... |
|
| |
Narys
Pranešimai: 579
Vieta: Kaunas
Įstojęs: 12.06.08 |
Parašyta 2011/09/02/ 07:35:09 |
|
|
kaip matau receptą naudoji patobulinta su KALNAPILIU |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 1733
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 24.03.09 |
Parašyta 2011/09/02/ 08:58:19 |
|
|
aklas parašė:
Tai va, mano planas pavyko. Sakyčiau 9/10. Nes laužas ir dūmelis savo pliusą visada prideda, nėr ko čia daug norėt namų sąlygom. Nuo šaldyto ungurio labai sėkmingai nulupau odą su replikėm. Čia orkaitėje, "ant vėjelio", pradžioj 250 laipsnių, ant galo 160-160. PASTABA: kepant orkaitėj, apgalvokit dėl riebalų. Žiauriai laša. Mes kepėm ant grotelių, apačioj padėjom skardą, po kelių minučių degt tie riebalai pradėjo, pyliau vandens į skardą, pagelbėjo. Apskrudo rezultate tikrai gražiai, skonis geras - bet biški per drėgna dėl pilto vandens turbūt, todėl traškumo trūko. Vienintėlė užduotis ateičiai: pagalvot kaip su varvančiais riebalais susitvarkyt. Turit patarimų, pasidalinkit su visais skaitančiais
Skanaus
Rokai, kiek laiko kepei? siandien planuoju gamintis taip pat.
https://www.youtube.com/user/ciuka/videos
https://www.facebook.com/NasraiPovandeninesMedzioklesKlubas |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 2565
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.05.09 |
Parašyta 2011/09/02/ 09:28:45 |
|
|
Jei atvirai, nepamenu. Žiūrėjau pagal apskrudimą. Apie pusantro krepšio kėlinio...su reklamom ~20-25 minutes Tik nepaminėjau - supjaustęs ir užpylęs druską/pipirus, kelias minutes pamynkiau rankom, kad geriau susigertų.
Audriau, jo su alum - man jis su viskuom tinka kas kepama
kai žiūri atsimerk - teisingumas aklas... |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 1093
Vieta: Kaunas
Įstojęs: 21.08.08 |
Parašyta 2011/09/02/ 11:30:21 |
|
|
Gi kazkas ten sake kad alaus pilt negalima, todel aklas tik kalnapili pyle.
Beabejo kad imanoma... |
|
| |
Narys
Varliukas
Pranešimai: 36
Vieta: Vilkaviskis
Įstojęs: 28.03.11 |
Parašyta 2011/09/03/ 08:16:01 |
|
|
Isbandziau receptuka Bet iskepus ant groteliu skonis gavosi grynai kaip riebios kiaules saslyko Taip ir turejo gautis? Ar kazka padariau netaip? |
|
| |
Narys
Pradedantysis medžiotojas
Pranešimai: 217
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 26.07.10 |
Parašyta 2011/09/03/ 08:45:10 |
|
|
aklas parašė:
Tai va, mano planas pavyko. Sakyčiau 9/10. Nes laužas ir dūmelis savo pliusą visada prideda, nėr ko čia daug norėt namų sąlygom. Nuo šaldyto ungurio labai sėkmingai nulupau odą su replikėm. Čia orkaitėje, "ant vėjelio", pradžioj 250 laipsnių, ant galo 160-160. PASTABA: kepant orkaitėj, apgalvokit dėl riebalų. Žiauriai laša. Mes kepėm ant grotelių, apačioj padėjom skardą, po kelių minučių degt tie riebalai pradėjo, pyliau vandens į skardą, pagelbėjo. Apskrudo rezultate tikrai gražiai, skonis geras - bet biški per drėgna dėl pilto vandens turbūt, todėl traškumo trūko. Vienintėlė užduotis ateičiai: pagalvot kaip su varvančiais riebalais susitvarkyt. Turit patarimų, pasidalinkit su visais skaitančiais
Skanumėlis
O dėl riebalų ir ugnies, yra viena gudrybe - druska. Apačioje padėjai skarda ir reikėjo pabarstyti druskos, gal apie 50 100 gramu (3-4 saujos). Padeda, išbandyta ant žarijų, netgi ten atlieka tą nesavotišką druskai užduotį, jei prieš kepdamas šašliką ant žarijų pabarstysi druską tai tau nereikės vandens tam kad laistyti ir numušinėti agnį. Tik nepagailėk druskos. Veikia 100%
AMAT VICTORIA CURAM
Redaguotas ichtiosapiens 2011/09/03/ 20:38:22 |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 2565
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.05.09 |
Parašyta 2011/09/04/ 23:15:07 |
|
|
Noman parašė:
Isbandziau receptuka Bet iskepus ant groteliu skonis gavosi grynai kaip riebios kiaules saslyko Taip ir turejo gautis? Ar kazka padariau netaip?
tai gal tu apskritai žuvies nemėgsti?! Nors vėlgi, ungurys tai vistiek kitoks nei kitos plokščios plaukiojančios. Čia pas tave kaip pas kiniečius žuvies skonio kiauliena...tik atvirkščiai
kai žiūri atsimerk - teisingumas aklas... |
|
| |
Narys
Pradedantysis medžiotojas
Pranešimai: 143
Vieta: UTENA
Įstojęs: 09.06.08 |
Parašyta 2011/09/04/ 23:16:46 |
|
|
na tikrai nera super skonis rukytas tikrai geresnis 100 kartu na bent jau taip nusprende 4 zmoniu komisija prie alaus |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 2565
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.05.09 |
Parašyta 2011/09/04/ 23:29:28 |
|
|
čia skonio reikalas...man asmeniškai rukytas senai atsibodo. O šitą ir kaip užkandį ir kaip maistą gali.
kai žiūri atsimerk - teisingumas aklas... |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 1733
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 24.03.09 |
Parašyta 2011/09/05/ 14:06:12 |
|
|
ichtiosapiens parašė:
aklas parašė:
Tai va, mano planas pavyko. Sakyčiau 9/10. Nes laužas ir dūmelis savo pliusą visada prideda, nėr ko čia daug norėt namų sąlygom. Nuo šaldyto ungurio labai sėkmingai nulupau odą su replikėm. Čia orkaitėje, "ant vėjelio", pradžioj 250 laipsnių, ant galo 160-160. PASTABA: kepant orkaitėj, apgalvokit dėl riebalų. Žiauriai laša. Mes kepėm ant grotelių, apačioj padėjom skardą, po kelių minučių degt tie riebalai pradėjo, pyliau vandens į skardą, pagelbėjo. Apskrudo rezultate tikrai gražiai, skonis geras - bet biški per drėgna dėl pilto vandens turbūt, todėl traškumo trūko. Vienintėlė užduotis ateičiai: pagalvot kaip su varvančiais riebalais susitvarkyt. Turit patarimų, pasidalinkit su visais skaitančiais
Skanumėlis
O dėl riebalų ir ugnies, yra viena gudrybe - druska. Apačioje padėjai skarda ir reikėjo pabarstyti druskos, gal apie 50 100 gramu (3-4 saujos). Padeda, išbandyta ant žarijų, netgi ten atlieka tą nesavotišką druskai užduotį, jei prieš kepdamas šašliką ant žarijų pabarstysi druską tai tau nereikės vandens tam kad laistyti ir numušinėti agnį. Tik nepagailėk druskos. Veikia 100%
Praeita savaite taip pat kepiau unguri orkaiteje, tik dejau ne ant groteliu, o tiesiai i bleka padengta teflonu, dugna siek tiek patepiau margarinu (galima ir aliejumi), kepiau 180 laipsniu temperaturoje apie 40 min, niekas niekur nevarvejo ir nedege, skonis gavosi nerealus, sveciai apsilaizydami valge manau, kad unguriu nerukinsiu daugiau, nu gal koki viena kita
https://www.youtube.com/user/ciuka/videos
https://www.facebook.com/NasraiPovandeninesMedzioklesKlubas |
|
| |
Narys
Elitinis medžiotojas
Pranešimai: 2565
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.05.09 |
Parašyta 2011/09/11/ 13:37:50 |
|
|
Tas pats receptas, tik šįkart ant žarijų keptas buvo. Pasikartosiu - SUPER. Tie kas prieš ungurį kar kiaulės šašlus į skrandį kišo gailėjosi, kad vietos skanėstui nepasiliko
Tarp kitko, neturėjom grotelių suspaudžiamų, tai ant pagaliukų suvėrėm. Sakyčiau netgi dar patogiau valgyt, ir estetika didesnė
kai žiūri atsimerk - teisingumas aklas... |
|
| |
Super administratorius
Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07 |
Parašyta 2011/09/11/ 18:26:36 |
|
|
Ka tik nuo ezeriuko mes ir gryzom, iskepem vakar sumedziotus ungurius ant saslo, du unguriai seimai daugiau negu sociai
Redaguotas Cirkulas 2011/09/11/ 18:29:17 |
|
| |
Narys
Super medžiotojas
Pranešimai: 524
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 02.05.08 |
Parašyta 2011/09/11/ 18:35:10 |
|
|
isbandem ir mes,paruosimo budas tikrai geras.Ir kailiukas gan lengvai nusilupa
|
|
| |
Narys
Varliukas
Pranešimai: 21
Įstojęs: 17.08.10 |
Parašyta 2011/09/11/ 21:30:04 |
|
|
Vakar isbandziau ir as, likau nustebes siek tiek stipriau apskrudinus, puikus uzkandis prie alaus |
|