TITULINIS FORUMAS MŽ TAISYKLĖS RAAD TELEFONAI STRAIPSNIAI FOTO GALERIJA VIDEO GALERIJA PADĖKOS TRANSLATE
2024/03/28/ 19:25:38   
Navigacija
Klubo rekvizitai
Siuntimai
Web nuorodos
Duk
Paieška
Kontaktai
Žiniasklaidai
Reklama
Tinklapio administratoriai
Forumo temos
Naujausios temos
Nuo ko pradėti
Kur medzioti galima?
Matomumas ežeruose
Medžioklė Norvegijoje
Nesąmonės, bet juokinga!


Karščiausios temos
Kas čia brakonieriai?[2535]
Medžioklė Norvegijoje[2352]
Hidrokostiumai (ben...[2324]
Projektas įžuvink e...[1625]
Grįžau iš medžioklė...[1337]

Vartotojų tinkle
Prisijungusių svečių: 1
Prisijungusių narių nėra

Registruoti nariai: 1,676
Neaktyvūs nariai: 2
Naujausias narys: Beaver
Paskutiniai straipsniai
Kaip saugiai ir efek...
Šamas žiemą ir vasarą
Karpių medžioklė
"TAI YRA" vandens sk...
Palaukiminė meždioklė
Populiariausi straipsniai
Stacionari rūkykla
Povandeninė žūklė – ...
Gaminam rūkyklą
Povandeninė medžiokl...
Retos ir nykstančios...
Klubo rėmėjai
Profilis facebook'e
Reklama
Paskutiniai Komentarai
GintarasGVE
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?
Žiūrėti

GintarasGVE
12. Povandeninė žvejyba leidžiama Baltijos jūros priekrantėje, išskyrus rekreacines zonas.

Kas gali paaiškinti, kur prasideda ir kur baigiasi rekreacinė zona pajūryje?
Žiūrėti

legris
Gaila,kad tik dabar paskaiciau Sokiai pokiai
Žiūrėti

gasas
fantastika!
Žiūrėti

mb
Geras atidarymas! Sveikinimai Ploja
Žiūrėti

Richi
Gera !!!
Žiūrėti

Naujausi filmai
Spearfishing... [29/10-17]
Šamų medžiok... [19/02-15]
Šamų medžiok... [12/02-15]
Nardymas po ... [12/02-15]
Halibutų med... [12/02-15]
Spearfishing... [01/09-14]
Freedving Ai... [04/08-14]
Elektrėnų ma... [14/10-13]
TV laida "Ap... [01/07-13]
Baltuju Laka... [11/08-12]
Medžioti draudžiama
Vėgeles
gruodžio 15-sausio 15 d.,
lydekas
vasario 1-balandžio 20 d.,
sterkus
kovo 1-gegužės 20 d.,
kiršlius
kovo 1-gegužės 15 d.,
salačius
balandžio 1-gegužės 15 d.,
žiobrius
gegužės 15-birželio 15 d.,
otus
gegužės 1-liepos 31 d.,
upėtakius
spalio 1-gruodžio 31 d.,
sykus
spalio 1-gruodžio 31 d.

Medžioti galima čia...

Temos peržiūra
Klubas NERIAM 2007-2022 | Povandeninės žūklės įranga | Medžiotojų hidrokostiumai: firminiai pavadinimai, priežiūra ir kita
Puslapis 4 iš 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Rokas RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 2565
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.05.09
Parašyta 2011/05/31/ 21:49:41
Na reik pagirt nenumatytai tą Prezidentą. Atlikti jo darbai ryškiai už mykolą didesni thumbs upLoughing out Loud


kai žiūri atsimerk - teisingumas aklas...
rolis RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 627
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 05.03.08
Parašyta 2012/01/26/ 11:19:05
Na ka, uzdariau medziokles sezona.Uzdariau ne su 9mm Omer Siberia, kaip ankstesniais metais bet su Marea Shark Skin 7mm. Plius dar ant kostiumo dedavausi neopreninius sortus 2mm. (pirkau is Atleto uz 40 lt.) Galiu pasakyti kad 2-3 val. nejausdavau jokio salcio.Vandens temperatura 1- 2 laipsniai. Baigdavau medziokle tik del to kad koju ir ranku pirstai salti pradedavo. Nors kojines 9mm. ir pirstines - tripirstes 7 mm. Isitikinau kad kostiumas ne tik siltas bet ir tvirtas. Teko net per leda (1-2 mm storio) brautis . Kostiumas atlaike be jokiu problemu. Oki poki Islipes i kranta neradau nei vieno ipjovimo nors jau namie pastebejau kad ant kuno t.y. kaktos ir alkuniu buvo melynes ir ibrezimai. Su situo kostiumu atplaukiojau jau 2 sezonus ir specialiai pamatavau (su stangeliu) neopreno stori. Storis – nepaskeite. Kaip buvo 7 mm. taip ir yra. Sokiai pokiai


www.facebook.com/NasraiPovandeninesMedzioklesKlubas?ref=hl
REKLAMA
Cirkulas RE: MAREA hidrokostiumai
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2012/01/29/ 19:26:20
Na va radau laiko as ir parasyt keleta pastebejimu apie savo naujaji, sio sezono kostiuma “Marea Shark Skin” 5 mm storio. Pirkau si kostiuma pamenu 2011 balandzio menesi. Tuo metu pas mus buvo dar vanduo tikrai vesokas ir apie vasarinius kostiumus, dar mazai kas galvojo, visi naudojo savo ziemine iranga. Kol visi narde su 7 mm kostiumais, as neiskenciau ir nusprendziau ismeginti savo nauja vasarini kailiuka 5 mm “Marea Shark Skin”. Kadangi internetas visagalis, tai galiu pasakyt net tikslia data kada tai buvo – 2011 balandzio 23.

Ispudziai po pirmo pasinerimo wow !, kazkas nerealaus, kostiumas labai kibus, minkstas, visiskai nevarzo judesiu, nors gal kiek sunkiau apsirengti. Nors del apsirengimo nepergyvenau, nes tai buvo mano pirmoji pazintis su « nuogo » tipo kostiumu. Veliau ta problema dingo ir apsirengti tapo net paprasciau nei nailonini, atviros poros kostiuma. Tuo metu pranardziau ezere apie 2 valandas ir jokios minties apie salti tikrai nebuvo. Na ka pirmoji pazintis su siuo kostiumu 9 balai is 10.

Na veliau pradejau intensyviai nardyti su siuo kostiumu, negaliu pasakyti tiksliai kiek medziokliu, kiek valandu vandenye jis tarnavo man per 2011 metus, bet galiu drasiai pasakyti tikrai nemazai (1-3 kartus per savaite, po kelias valandas).

Stai taip jis atrodo dabar, po 2011 metu sezono. Tiesa as jam prisiuvau ta taip vadinama
«myztuka », o visa kita yra taip kaip pagaminta.



Pradesiu gal nuo to, kad rasydamas apie savo kostiuma rasau tik pastebejimus, be jokiu isvadu, nes neturiu jokio tikslo ji girti ar peikti.
Na ka pirmas kostiumo krikstas, tai buvo Norvegijoje. Is nuotraukos matysite kurioje vietoje jis man plyso, plyso ne siaip truputi, bet nuplyso taip sakykim visas pilvas. Na priezasties kodel taip nutiko negaliu pasakyt as asmeniskai, galima meginti kaltinti patirties su siuo kostiumu stoka, taciau pats faktas, kad taip nutiko jau po kelesdesimties apsirengimu pries tai be jokiu iplisimu, man bent jau skamba nelabai itikinamai. Galima kaltinti neatsarguma, kostiumo naudojima blogomis salygomis ir t.t., taciau pats faktas, kad buvo rengiamsis duse, su siltu vandenuku, daug sampuno ir vel vercia suabejoti del to. Greiciausiai keliones metu prisigeriau per daug alaus ir issiputus pilvui neatslaike kostiumo pilvo dalis happy



Na velniop ta Norvegija, gryztam atgal i Lietuva. Kostiumas suklijuotas ir paruostas medzioklei Lietuvoje. Tik zinoma, po sio nutikimo kostiuma tenka priziureti dar labiau, nes nesinori, kad atvaziavus i medziokle viskas taip ir pasibaigtu besirengiant ji.
Po keliu medziokliu nutiko stai kas jam. Nutruko visos originalios “bebro uodegos” virveles ir bebro uodega atsisege. Abu uzsegimai nutruko per viena medziokle.



Velniop tuos uzsegimus, aisku ju nusipirkti niekur ir nemaciau, na gal blogai iskojau, bet, ijungiau fantazja ir nusipirkau senukuose pora “varztu” ir vel visakas ciki!
Neabejotinai galima si kostiuma pagirti uz galuniu ir veido skyles uzbaigima. Neteko matyti kito tokio kostiumo su tokiais uzbaigimais. Nezinau ar jie ka reiskia del silumos ar vandes patekimo, bet atrodo tikrai gerai.



Na toliau prasideda visi grazumai, gal jau ipusejus sezonui, prasidejo rimtos unguriu medziokles. Kalbant apie unguriu medziokles didziulis privalumas tas “nuogas” padengimas, kadangi unguriu gleiviu nebereikia valyti kaip nuo kitu kostiumu, tiesiog prabraukei ranka per nugara ir kostiumas svarut svarutelis.
Ok, ziurim toliau, kelios sekancios foto yra su iskandziojimais, ju nei suklijuoti negaliu, nei kazkaip paslepti. Klausimas ka as jam padariau, is kur tokios skyles? Viskas neitiketina, cia tikrai ne mano darbas, visa tai padare unguriai. Nezinau ar jiems labai patinka ta (skanu) “ryklio oda” ar dar del kokiu priezasciu, taciau tokiu skyliu ant manisko kostiumo po pirmo sezono yra labia daug.





Na dar viena nemenka skyle, galiu trumpai parasyti kaip nutiko. Tai buvo vasaros metas, diena, karsta, belipant i vandeni, ant zemes gulejo plonyte saka, ant nematydamas ant jos uzlipau ir aisku ta sakele susmigo i kostiuma prie ciurnos.



O va cia vat jau niekas nei kando, nei plese, tiesiog del kazkokiu neaiskiu priezasciu pradejo atplysineti « plikas » neoprenas nuo nailoninio.



Jei trumpai kam idomi mano nuomone del jo : kostiumas ziauriai patogus ir siltas. Nors siltas yra labai subjektyvu, nes sezono gale tos silomumos tikrai nebejutau. Manau ta galima sakyt visi nauji kostiumai yra ziauriai silti jei jie jums gerai tinka. Tik klausimas koks jis siltas isliks po metu nardymo.
Na kas liecia tvirtuma duociau siam 4 is 10 balu siam 5 mm kostiumui. Nenoriu nieko nugasdinti nuo sio pirkinio ar pasiulyti ji pirkti, tiesiog jei sumastysite ji pirkti – zinokite sis kostiumas ziauriai bijo silumos ir atviru saules spinduliu. Beveik visi mano sio kostiumo plysimai nutiko del to, kad kostiumas ikaitintas saules ir bet koks kontaktas su juo vesdavo prie plesymu. Idomiai galiu pasakyti jis plysta, ne siaip kaip koks skuduras, bet gal neisizeis Marea gamintojai jei sulyginsiu ji su prezervatyvu, jis ne plysta, o «sprogsta » kaip balionas. Na ir pabaigai galiu parasyt, kad apklausiau 3 kolegas kurie medzioja su siuo modeliu, bet 7 , o ne 5 mm. Tai bedos panasios, tik gal ju maziau, darau prielaida, kad tik del neopreno storio jis tampa tvirtesnis.

Tai tiek apie mano naujausia kostiuma, su juo dar meginsiu atnardyti ir 2 sezona, po jo jei dar jis bus « gyvas » galesiu parasyt vel.
Redaguotas Cirkulas 2012/01/29/ 19:41:05
ciuka RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 1733
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 24.03.09
Parašyta 2012/01/30/ 13:19:04
Bravo, Dainiau. Puikus aprasymas apie si kostiuma, manau daug kam pades apsispresti isigijant nauja kostiuma.


https://www.youtube.com/user/ciuka/videos
https://www.facebook.com/NasraiPovandeninesMedzioklesKlubas
rolis RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 627
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 05.03.08
Parašyta 2012/01/30/ 14:34:35
Cirkulas parašė:
Velniop tuos uzsegimus, aisku ju nusipirkti niekur ir nemaciau, na gal blogai iskojau, bet, ijungiau fantazja ir nusipirkau senukuose pora “varztu” ir vel visakas ciki!


Dainiau, negadink vaizdo su tais aprudyjusiais varztais tipo uzsegimais.razz
Yra ju orginaliu pas mane. Galiu pora israsyti tau nemokamai ! Ir visi Marea "fanai" kurie esate pamete tuos uzsegimus - kreipkites. Nekainuos.no


www.facebook.com/NasraiPovandeninesMedzioklesKlubas?ref=hl
Rokas RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 2565
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.05.09
Parašyta 2012/01/30/ 15:43:16
Pamečiau Marea kostiumą...suplyšo į smulkius gabaliukus ir nebesusideda.
Roli, turi atliekamą mano dydžio? Su užsegimais originaliais pageidaučiau eek

Arba lietuviški medžiokliai išlepę žiauriai, arba kerėplos visiški arba šiaip jiems viskas nesiseka su įranga razz 2011-tųjų tema buvo elios'as berods, dabar marea niekam neatspari. Kas sekantis? Loughing out Loud


kai žiūri atsimerk - teisingumas aklas...
Cirkulas RE: MAREA hidrokostiumai
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2012/01/30/ 15:56:18
Roli, sutarta, nupirksiu!!! thumbs up
rolis RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 627
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 05.03.08
Parašyta 2012/01/30/ 16:28:40
aklas parašė:
Pamečiau Marea kostiumą...suplyšo į smulkius gabaliukus ir nebesusideda.
Roli, turi atliekamą mano dydžio? Su užsegimais originaliais pageidaučiau eek

Arba lietuviški medžiokliai išlepę žiauriai, arba kerėplos visiški arba šiaip jiems viskas nesiseka su įranga razz 2011-tųjų tema buvo elios'as berods, dabar marea niekam neatspari. Kas sekantis? Loughing out Loud


Kad tu nei Elioso nei Marea neturejai, kiek pamenu. Tai ka tu galejai pamesti? Reiskias pametei kazka kitka Loughing out Loud
Ir aplamai is kur tu cia istraukiai kad marea niekam neatspari? Vienintele ir didziausia problem tai uzsegimai. O juos pasikeisti tikrai nera problem.


www.facebook.com/NasraiPovandeninesMedzioklesKlubas?ref=hl
Rokas RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 2565
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.05.09
Parašyta 2012/01/30/ 16:38:54
galiu meluot, galiu nemeluot jei reikia, svarbiausia man tik kostiumą gaut...chaliavai Loughing out Loud
Aišku nei vieno iš jų neturėjau. Ir neturėsiu...uoj, reikėjo turbūt nesakyt to, dabar jau tikrai dovanų negausiu Doh


kai žiūri atsimerk - teisingumas aklas...
stiuartas RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Medžiotojas


Pranešimai: 432
Vieta: Marijampolė
Įstojęs: 02.11.09
Parašyta 2012/01/30/ 18:26:04
Cirkulas parašė:
Neabejotinai galima si kostiuma pagirti uz galuniu ir veido skyles uzbaigima. Neteko matyti kito tokio kostiumo su tokiais uzbaigimais. Nezinau ar jie ka reiskia del silumos ar vandes patekimo, bet atrodo tikrai gerai.





Esclapez Arctic irgi toks galūnių apdirbimas
Cirkulas RE: MAREA hidrokostiumai
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2012/04/09/ 21:58:38
2012 Sezonas prasidejo Graikijoj, tai pareklamuosiu savo kostiumuka vel happy
Oras + >20C saulute pakaitino ir kostiumo akys kaip pedkelniu prairo happy




Video:
Youtube.com
Redaguotas Cirkulas 2012/04/09/ 22:04:56
Ecka RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3006
Vieta: Marijampole
Įstojęs: 22.07.09
Parašyta 2012/04/09/ 22:17:42
Ble sikna uzaugines,tai eina naLoughing out Loudas ir taip pagalvojau,kad ne kostiume problemarazz
Redaguotas Ecka 2012/04/09/ 22:21:22
Cirkulas RE: MAREA hidrokostiumai
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2012/04/09/ 22:22:01
Ej dykaduoniai pavydit. Loughing out Loud
Kai nustosit abu griovius kasti ir pradesit dirbti protini darba gal ir jus pasivysit Loughing out Loud Ciauska gi dabar abu

Loughing out Loud greit abu uz kibiru ir prie darbo!


Video:
Youtube.com
Redaguotas Cirkulas 2012/04/09/ 22:23:54
Ecka RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3006
Vieta: Marijampole
Įstojęs: 22.07.09
Parašyta 2012/04/09/ 22:24:57
Tas kostiumas,tai gal jau ant manes,bet tikrai ne ant tavesLoughing out Loudpersimatuok ar bijai metro?Loughing out LoudLoughing out LoudLoughing out Loud
tutis RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Super medžiotojas


Pranešimai: 553
Vieta: Kaunas
Įstojęs: 24.04.09
Parašyta 2012/04/09/ 23:33:21
Graikijoj irgi rykliu pasitaiko, čia kažko Dainius nedasako, panašu i vieno žando švelnu iškandima wink
rolis RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 627
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 05.03.08
Parašyta 2012/04/10/ 08:10:45
Cirkulas parašė:
2012 Sezonas prasidejo Graikijoj, tai pareklamuosiu savo kostiumuka vel happy
Oras + >20C saulute pakaitino ir kostiumo akys kaip pedkelniu prairo happy


Marea ir Cirkulas - tai du nesuderinami dalykai !!! Loughing out Loud


www.facebook.com/NasraiPovandeninesMedzioklesKlubas?ref=hl
karosoakytes RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Varliukas


Pranešimai: 99
Vieta: moletai
Įstojęs: 10.08.10
Parašyta 2012/04/10/ 08:37:45
Nu Cirkulai duodi tu cia antireklamos Marea maudimukamLoughing out Loud
rolis RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 627
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 05.03.08
Parašyta 2012/04/10/ 09:48:01
Dainiau, cia tau. Loughing out Loud


www.facebook.com/NasraiPovandeninesMedzioklesKlubas?ref=hl
rolis prisegtu paveiksliuku:

Cirkulas RE: MAREA hidrokostiumai
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2012/04/10/ 11:21:22
Roli, kada pradedam? Loughing out Loud


Video:
Youtube.com
ciuka RE: MAREA hidrokostiumai
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 1733
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 24.03.09
Parašyta 2012/04/10/ 11:27:19
kai tik susilipdysi kostiuma Loughing out Loud


https://www.youtube.com/user/ciuka/videos
https://www.facebook.com/NasraiPovandeninesMedzioklesKlubas
Puslapis 4 iš 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Nario vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruokis

Pamiršai slaptažodį?
Paprašyk naujo
Atsitikitinis vaizdelis
Batimetriniai žemėlapiai
Šaukykla
Jei norite rašyti žinutes, turite prisijungti.

zebai11  
2022/07/07/ 17:25:51
kuršių mariose galima povandeninė žvejyba?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:55:55
12. Povandeninė žvejyba leidžiama Baltijos jūros priekrantėje, išskyrus rekreacines zonas. Kas gali paaiškinti, kur prasideda ir kur baigiasi rekreacinė zona pajūryje?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:54:08
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:53:58
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?

doncas  
2020/07/17/ 00:03:34
Sveiki. Gal kam didelės dėžės šaldytiems trofėjams, kas į Norgę važinėja. Polistirolas, išorė 118× 78× 78,5 cm. Sienelė 8 cm. Dangtis irgi 8 cm storio. Kaunas. 20 pinigų.

Rodyti daugiau pranešimu
Naujausios nuotraukos
Norvegija 2020
Norvegija 2020
Tema užrakinta.2020/11/03/ 08:48:21

Vienos Norvegijos istorija apie klubo išvyką
Vienos Norvegijos is...
Tema užrakinta.2019/10/24/ 00:08:00

Vienos Norvegijos istorija apie klubo išvyką
Vienos Norvegijos is...
Tema užrakinta.2019/10/24/ 00:07:07

Apklausa
Kaip dažnai medžiojate?

Kelis kartus per savaitę sezono metu

Kartą per savaitę sezono metu

Kartą per mėnesį sezono metu

Kartą, du sezono metu

Norėdamas balsuoti turite prisijungti.

Rezultatai
Komentarai : 0
Apklausų archyvas
Lietuvos žemėlapis
Skaitliukas
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai
Google Analytics
Google +
„Povandeninė žūklė
© Povandeninės medžioklės klubas 2007-2022
Povandeninė žūklė - viskas apie tai!

Bet kokią informaciją kopijuoti yra griežtai draudžiama be administracijos sutikimo